Luxe badkamers

Luxe badkamers

De schoonheid van luxe badkamers

HomeInspiratieLuxe badkamers

In de loop der jaren is de badkamer veranderd tot een oase van ontspanning, waar u volledig tot rust kunt komen. Dankzij de ontwikkelingen op het gebied van luxe, design en wellness kunt u genieten van deze serene sfeer in huis. Luxe badkamers zijn compleet uitgerust en geïnspireerd op de wellnessruimtes die u vindt in exclusieve kuuroorden.

Het ontwerp van een luxe badkamer

Bij Keizers streven we naar ultieme luxe. We bieden advies op maat en creëren unieke ontwerpen die volledig aansluiten bij de wensen van onze klanten. Met zorgvuldig geselecteerde merken en nauwe samenwerkingen met meubelmakerijen, garanderen we hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking. Naast kwaliteit hebben we oog voor design, waarbij we u helpen met kleurgebruik, meubelontwerp en het creëren van een echte wellnesservaring dankzij innovatieve technologieën.

Kleurgebruik in de luxe badkamer

Kleurgebruik in de luxe badkamer

Een luxe badkamer onderscheidt zich niet door een vast kleurenpalet. Momenteel zijn rustige kleurtinten populair, zoals warme grijstinten, beige tinten en diverse aardetinten. Ook wordt zwart vaak gebruikt in details die mooi contrasteren met de lichte kleuren eromheen. Toch kan een luxe badkamerontwerp ook kleurrijk zijn. Hierdoor kunt u uw persoonlijkheid erin laten doorschemeren, waardoor uw badkamer echt uniek wordt.

Design meubels

Badkamermeubels spelen een cruciale rol wanneer u een luxe badkamer wilt creëren. Vaak zijn ze de eyecatcher en bepalen ze de sfeer in uw badkamer. Om de luxe sfeer te bewerkstelligen kunt u bijvoorbeeld een vrijstaand meubel plaatsen. Design meubels van exclusieve merken zoals Edone of Casabath passen perfect in een luxe badkamer

Luxe sanitair

Luxe sanitair

Een luxe badkamer is compleet uitgerust met diverse faciliteiten die zorgen voor een verfijnde ervaring. Denk hierbij aan een royale inloopdouche, vrijstaand bad, sauna, stoomcabine en whirlpool. Deze componenten dragen in hoge mate bij aan de algehele uitstraling en vormen een essentieel onderdeel van de luxe badkamerbeleving. Bovendien zijn dubbele douchekoppen en verfijnde jets voor massage in de douche geen overbodige luxe. Ze voegen een extra niveau van comfort en ontspanning toe aan uw dagelijkse douchesessies. Tevens zijn sunshowers een geliefde toevoeging die niet alleen zorgen voor een weldadig wellnessgevoel, maar ook de spieren ten goede komen.

Bekijk hier 10x inspiratie voor een mooie badkamer

Accessoires in uw luxe badkamer

Het plaatsen van de juiste accessoires in uw droombadkamer kan de gehele sfeer bepalen. Wilt u een luxe uitstraling, dan kiest u voor bijvoorbeeld een toiletrolhouder of toiletborstel met strakke ronde afwerkingen. Het is zelfs mogelijk om deze producten in te laten bouwen.

Dankzij de nieuwste sanitaire ontwikkelingen zijn radiatoren nu veelzijdiger in hun toepassing en esthetisch ontwerp. Hedendaagse designradiatoren worden steeds vaker gezien als decoratieve elementen aan de muur of zelfs als functionele handdoekrekken, in plaats van onhandige grote verwarmingen.

Het toevoegen van een spiegel met ingebouwde verlichting kan ook bijdragen aan een luxueuze ambiance, waardoor uw badkamer meer warmte uitstraalt. Bovendien zijn statement pieces vaak kenmerkend voor designbadkamers. Deze opvallende elementen, zoals een prachtige wastafel met unieke waskommen, een vrijstaand bad of een wand met opvallende tegels, dienen als blikvangers met een wow-factor. Maar ook een weelderige plant of een grote inloopdouche kunnen een indrukwekkend statement vormen.

Luxe badkamertegels

In een luxe badkamer draait alles om het scheppen van een exclusieve ambiance. Dit bereikt u onder meer door gebruik te maken van verfijnde tegels. Denk aan tegels met een elegante marmerlook of een rustgevende natuursteenafwerking. Luxe mozaïektegels voegen ook een extra dimensie van luxe toe, ideaal om als accent te gebruiken voor een luxe uitstraling.

Lees meer over luxe badkamertegels

Luxe badkamer behang

Als alternatief kunt u ook voor badkamer behang kiezen. Dit behang is waterafstotend, eenvoudig af te nemen en geeft een prachtige finishing touch. Vochtwerend behang is snel aan te brengen en verkrijgbaar in veel texturen en patronen.

Waterdruppels op waterbestendig badkamerbehang

Passend bij elke badkamerstijl

Luxe badkamers zijn veelzijdig en zijn perfect toe te passen in elke badkamerstijl, of het nu gaat om een landelijke of moderne uitstraling. Exclusiviteit is hierbij essentieel. Laat daarom een luxe badkamer op maat ontwerpen die volledig aan uw wensen voldoet en waarin uw persoonlijke stijl tot uiting komt. Bij Keizers werken we uitsluitend met de meest exclusieve merken en leveren we maatwerk om uw droom badkamer te realiseren.

Adviesafspraak plannen

MAAK UW DROOMBADKAMER WERKELIJKHEID

Bij Keizers Tegels & Sanitair staat exclusiviteit en design centraal. Met onze uitgebreide ervaring zijn we gespecialiseerd in tegels, badkamerinrichting en selecteren we enkel de meest exlusieve producten van topmerken. Dankzij onze expertise in adviseren, ontwerpen en projectbegeleiding van exclusieve badkamers, kunnen we ook uw badkamer volledig op maat realiseren.

 

In ons Experience Center vindt u inspirerende voorbeelden van luxe badkamers om de ultieme stijl te ervaren. Laat u betoveren door verschillende stijlen, schitterende kleuren en unieke ontwerpen. Ons team van binnenhuisarchitecten staat klaar om u te voorzien van deskundig advies.

Bezoek ons Experience center

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag - Zaterdag
10:00 - 17:00 (Op afspraak)

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair