Design waskommen

Design waskommen

De eyecatcher in uw badkamer

HomeInspiratieDesign waskommen

Een waskom is een essentieel onderdeel van uw badkamer. Niet alleen is het functioneel, maar een waskom maakt uw badkamer helemaal af in de gewenste stijl. Daarnaast zorgt een design waskom voor een extra stukje luxe en een wellness gevoel in uw badkamer. Design waskommen zijn verkrijgbaar in diverse vormen en maten waardoor er altijd een waskom is die perfect aansluit bij uw wensen.

De juiste design waskom passend bij uw badkamerstijl

Design waskommen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Of u nu een industriële, landelijke, Japandi of klassieke badkamer wenst, er is altijd een waskom te vinden die past bij uw gewenste badkamerstijl.

Daarnaast zijn design waskommen verkrijgbaar in verschillende vormen. Denk aan ovale, rechthoekige, ronde of vierkante waskommen. Naast de waskom wordt vervolgens de wastafelkraan geplaatst. U kunt er ook voor kiezen om een inbouwkraan te plaatsen op de achterwand.

Om de juiste design waskom voor uw badkamer te vinden, is het van belang dat u eerst weet welke stijl bij uw wensen en persoonlijkheid past. Vervolgens kunt u een waskom kiezen die perfect past bij deze stijl. Zo past een matte solid surface waskom uitstekend bij een Japandi badkamer en een keramiek gekleurd bronzen waskom bij een hotel chique badkamer

Ruime keuze materialen voor uw waskom

De waskommen van Keizers zijn beschikbaar in verschillende materialen zoals keramiek, Solid Surface, Solid Frosted, riviersteen, marmer/graniet, glas, kristal, onyx, hardsteen, beton en mineral stone. We lichten de meest gekozen materialen hieronder verder toe.

Keramieken waskommen

Keramieken waskommen

Een klassiek en populair materiaal dat in veel badkamers terug te vinden is, is keramiek. Dit materiaal zorgt voor een waskom die duurzaam, kleurvast en gemakkelijk schoon te maken is. Een ander voordeel van keramiek is dat dit materiaal in verschillende uitvoeringen mogelijk is. Denk aan natuursteenlook, betonlook, marmerlook of travertin look. Keramieken waskommen zijn voornamelijk verkrijgbaar in ronde, ovale, vierkante of rechthoekige vormen.

Solid Surface waskommen

Solid Surface is een homogeen, niet poreus en hygiënisch materiaal dat een luxe uitstraling geeft dankzij het matte oppervlak. Het materiaal is een mix van speciaal harsen met minerale vulstoffen op aluminium basis. Een Solid Surface waskom is hierdoor bestendig tegen vlekken, chemische stoffen en vocht. Uniek aan Solid Surface waskommen zijn de dunnere randen, hierdoor zijn meer organische vormen mogelijk.

Solid Frosted waskommen

Een Solid Frosted waskom is eigenlijk een transparante waskom. Deze recente trend combineert een luxueus design met een hoogwaardige afwerking. Voor één geheel in uw badkamer kunt u een Solid Frosted waskom combineren met een bijpassend transparant luxe bad.

Glazen waskommen

Een laatste materiaal dat erg populair is voor waskommen is glas. Dit duurzame materiaal is onderhoudsvriendelijk en zorgt voor een chique uitstraling in uw badkamer. Glazen wasbakken zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren en vormen, zo is er altijd een die past bij uw badkamerstijl.

Badkamermeubel met waskom op maat

Dankzij de vele mogelijkheden die waskommen te bieden hebben heeft u de vrijheid om een badkamermeubel met waskom geheel naar uw wensen samen te stellen. Dit biedt u de mogelijkheid om bijvoorbeeld een badkamermeubel met marmerlook blad te plaatsen, gecombineerd met daarbovenop een zwarte Solid Surface waskom. U kunt ook kiezen voor een groot badkamermeubel met dubbele waskommen.

Bij Keizers bieden we twee verschillende opties voor een badkamermeubel met waskom. De eerste optie is om de waskom opbouw boven op het blad van het badkamermeubel te plaatsen. De tweede optie is een wastafelblad met ingebouwde waskom.

Plan een adviesafspraak
Design waskommen van gerenommeerde merken

Design waskommen van gerenommeerde merken

Wij werken bij Keizers Tegels & Sanitair uitsluitend met exclusieve merken die bekendstaan om hun luxe uitstraling en duurzaamheid. Ons assortiment van design waskommen bestaat uit merken als Globo, Glass Design, Luca, Primabad, Looox, Catalano, Duravit en Laufen.

Vind de perfecte waskom in ons Experience Center

Indien u twijfelt welke waskom geschikt is voor uw design badkamer, nodigen wij u van harte uit in ons Experience Center. Hier kunt u in alle rust inspiratie opdoen voor de juiste waskom voor uw badkamer. Daarnaast staan onze interior designers voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij de juiste keuze.

Bezoek ons Experience Center

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Keizers Tegels & Sanitair

Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag: op afspraak
Di t/m vr: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Feestdagen

© 2024 Keizers - Tegels & Sanitair